suni bagırsak, sucuk, salam, jambon, artificial casing,
Ürün Kodu: 1613
Kategoriler: PLASTİK SUNİ KILIF

ÇOK KATLI PLASTİK DÜZ VE KANGAL KILIFLAR

Isıl işlem görmüş salam-sucuk ürünleri için kullanılır.30-170mm kalibre aralığında çeşitleri mevcuttur. Kılıfların üzerine firmaların talep ettikleri şekilde 1 ile 6 arası renkte baskı işlemi uygulanabilmektedir.

Yarı otomatik ya da otomatik klipslemeye dayanıklıdır. Klips kalibreleri istenilen ağırlıkta salam-sucuk ürünleri üretimi için uygun kalibrelerdedir. Kılıfın yüksek elastikiyeti, yüzeyi pürüzsüz düzgün salam sucuk üretimini sağlar. Düşük oksijen ve buhar geçirgenliği üretim için bazı avantajlar sağlar;

  • Pişirme ve depolama sırasında ağırlık kaybı görülmez.
  • Ürünün raf ömrü 60 güne kadar uzatılabilir.
  • Raf ömrü süresince kırışma problemi görülmez.
  • Kolajen ve fibrus kılıflara göre yüksek ısıl işleme dayanıklılığı daha fazladır.
  • Ürün üzerinde mikroorganizma ve küf gelişimi görülmez.

GEÇİRGEN ÖZELLİKLİ PLASTİK DÜZ VE KANGAL KILIFLAR

Plastik geçirgen kılıflar, tütsülenmiş salam-sucuk ürünlerinde kullanılmak üzere üretilmiştir. Tütsü geçirgenliği olan tek tabakalı plastikten oluşur.

Plastik geçirgen kılıflar kendilerine has özellikleri sayesinde iyi tütsü geçirgenliği, pişirme ve depolama sırasında az ağırlık kaybı sunar.

Plastik geçirgen  kılıfların kullanımı ile geleneksel et ürünlerinin bilinen görünümü olan mat yüzey elde edilir. Aynı zamanda, kılıfların tütsü geçirgenliği de oldukça iyidir.

29mm'den 51 mm'ye kadar kalibreleri bulunmaktadır.

Şeffaf, smoke, krem rengi, açık kahve, kahve, koyu kahve, bordo, kırmızı, altın sarısı, turuncu, renkleri mevcuttur.

Plastik geçirgen kılıflar aşağıda belirtilen özelliklere sahiptir:

  1. Plastik geçirgen kılıfların tütsü geçirgenlikleri oldukça iyidir ve bu sayede parlak kabuk yapı ve ilgi çekici bir tat ve aroma elde edilir.
  2. Kılıflar mekanik olarak yüksek dirençlidir. Bu durum kılıfların her tip dolum makinesinde kullanılabilmesini ve yüksek dolum kapasitelerine uyumlu olmasını için bir avantajdır.
  3. Kılıfların elastik yapısı, yüksek dolum kalibresi elde edilmesini sağlar.
  4. Plastik geçirgen kılıfların oksijen ve buhar geçirgenliği doğal, kolajen ve fibrus kılıflara göre daha düşüktür bu özellik aşağıdaki avantajları sağlamaktadır:

- Daha uzun raf ömrü

- Plastik geçirgen kılıflar doğal, kolajen veya selülozik tip kılıflarla karşılaştırıldıklarında, pişirme ve depolama sırasında nem kaybı daha azdır bu da ekonomik bir avantaj sağlar.

  1. Plastik geçirgen kılıfların üretiminde kullanılan polimerler doğal barsak, kolajen ve selüloz kılıflara kıyasla daha geniş sıcaklık aralığını tolere edebilir.
  1. Kılıflar mikrobiyolojik gelişime karşı duyarlıdır. Kılıfların üretildiği hammadde bakteriyolojik ve küf gelişimine izin vermeyen özel polimerlerden seçilmiştir. Polimerlerin bu özelliği son ürünün ve kılıfların hijyenik özellikleri açısından oldukça önemlidir.
Ürün Kataloğu Mevcut Değildir
Bu ürün için video mevcut değildir

Bu web sitesi YS Tasarım tarafından yapılmıştır

YS Tasarım